Referinte

ParkLake Shopping Center

www.parklake.ro

River Plaza Mall – Ramnicu Valcea

www.riverplaza.ro

Coresi Shopping Resort – Brasov

www.coresibrasov.ro

Inchirieri pentru evenimente

Bocca Lupo

„In luna Martie iti poti incarca telefonul rapid si gratuit in restaurantul Bocca Lupo Operei, cu ajutorul ChargeNet.”

Emilia Cazan

www.boccalupo.ro

5 to go – Campineanu

„Dupa instalarea solutiei de incarcare de la ChargeNet am primit feedback pozitiv de la clientii nostri. Sunt incantati de faptul ca pe langa savurarea cafelei isi pot incarca si telefoanele .”

Matei Poleanu – administrator

www.fivetogo.ro

The Barber

„Suntem un barbershop in stil retro ce oferim servicii si produse de grooming pentru barbati. Mereu am incercat sa le punem la dispozitie clientiilor nostri cele mai noi si cele mai bune servicii posibile. De-a lungul timpului am observat ca foarte multi clienti ne rugau sa-i ajutam cu incarcarea telefonului.  De aceea ne-am gandit ca ar trebui sa gasim o solutie, asa ca am achizitonat un aparat de incarcat de la ChargeNet. Putem spune ca acest aparat ne-a ajutat enorm. Clientii sunt super multumiti  de faptul ca in timp ce asteapta si se tund  isi pot incarca telefonul iar noi ca si companie suntem multumiti ca ii putem ajuta si putem aduce un plus serviciilor noastre.”

Oana Glavan – administrator

www.thebarber.ro

Bleumarinsailing

„Organizam anual un eveniment care aduna peste 100 de persoane. Pe yahturi telefoanele le putem incarca doar cand ajungem la tarm. Doar acolo avem 220V.
Solutia de la ChargeNet ne permite sa incarcam telefoanele si in timpul navigatiei si in pus putem lua bateriile externe cu noi cand vizitam insulele.”

Ionut Giusca – Fondator

www.bleumarinsailing.ro

Cafeteca Hirscher

„Am ales solutia de incarcare de la ChargeNet pentru a le oferi clientilor noastri posibilitatea de a-si folosi telefoanele mobile pentru voce si date, avand in vedere ca oferim si wifi gratuit.
Solutia oferita de ChargeNet tine clientii in locatie. Am observat o crestere a gradului de ocupare dupa instalarea dispozitivelor de incarcare.”

Costea Eduard – fondator si atreprenor

www.cafeteca.net

Cafeteca Patria

„Solutia de incarcare de la ChargeNet este foarte folosita inca din prima zi de cand a fost instalata. Este usor de folosit pentru clienti dar si pentru noi.”

Simona Ilie – barista

www.cafeteca.net

Dojo Motorsport

„Construim vehicule custom pentru raliuri offroad ceea ce inseamna ca timpul petrecut de clienti in atelierul nostru este mare.
Solutia oferita de ChargeNet a rezolvat problema clientilor care de cele mai multe ori ne solicitau incarcatoare.”

Ionut Trandafir – fondator si administrator

www.dojomotorsports.ro