Rent & Advertising

Agentii de publicitate

Avand in vedere faptul ca solutiile noastre pot fi prezente in locatii de tip HORECA sau spatii publice, cu trafic intens, acestea pot fi folosite in campanii de marketing pentru clientii agentiilor de publicitate.
Clientii potentiali ai agentiiilor de publicitate pot fi operatori de telefonie mobila, producatori de bauturi alcoolice sau tigari, producatori de cafea.
Solutiile noaste pot fi personalizate cu brandul sau mesajul dorit si plasate in locuri unde sa fie utilizate de publicul tinta.

De exemplu solutiile de incarcare personalizate cu branduri de:
bauturi alcoolice sau tigari pot fi prezente in locatiile de tip HORECA
operatori de telefonie pot fi prezente in spatii publice, festivaluri, etc
apa plata pot fi prezente la evenimente sportive, sali de fitness

Organizatori de evenimente

Locurile unde au loc evenimente atrag de fiecare data persoane care utilizeaza telefoanele mobile si deseori raman fara baterie.
Pentru a le oferi posibilitatea de a-si incarca telefoanele mobile si a impartasi experientele traite la evenimentul organizat de catre dumneavoastra, va oferim posibilitatea de a transmite mesajul personalizat sau logo prin intermediul solutiilor noastre de incarcare.
Fie ca sunt conferinte, cursuri, evenimente corporate sau familiale, solutiile noastre se pot acomoda oriune.
Solutiile noastre pot fi achizitionate sau inchiriate.

Cadouri corporate

Companiile ofera clientilor si partenerilor de afaceri cadouri cu brandul personal. Multe dintre aceste cadouri au doar valoare simbolica purtand logoul dumneavoastra.
Solutiile noastre purtand logoul dumneavoastra pot fi cadoul perfect pentru clientii si partenerii de afaceri. Designul deosebit si utilitatea solutiilor noastre va face din caqdoul dumneavoastra nu doar un obiect uitat intr-un dulap ci un obiect folosit zilnic.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati !